Over

Ron’s Witgoedpaleis is al jaren het vertrouwde adres in Rotterdam en omstreken voor de allerbeste 2de hands wasmachines en reparaties aan huis. Wij repareren alle merken wasmachines en reviseren alle machines die we verkopen zelf.
Alle bekende A-merken wasmachines zoals Miele, Bosch,en AEG / Electrolux kunnen wij repareren. We hebben een grote voorraad van volledig gereviseerde wasmachinens van deze merken te koop. Zo kunt u voor een hele schappelijke prijs een top kwaliteit merk wasmachinen kopen. Doordat wij alle machinens zelf 100% hebben nagekeken en alles hebben vervangen wat nodig was, kunnen wij op deze wasmachines volledige garantie geven.

De volledig gereviseerde wasmachines van Miele en andere top merken kunnen nog jaren probleemloos mee.

We durven zelfs te zeggen dat de wat oudere modellen vaak degelijker werden gemaakt. Deze wasmachinens werden gebouwd om een leven mee te gaan, iets wat je met de nieuwste generatie wasmachines minder ziet. De levensduur van de huidige generatie wasmachines is veel korter. U koopt bij ons dus een machine die nog van oerdegelijke kwaliteit is voor een fractie van de prijs.